Tempahan Blog Custom Design Village Teacher

Tempahan Blog Custom Design Village Teacher Asalammualaikum |  Tempahan bloh kali nih dari seorang Cikgu Couselor / Guru Bimbingan Cikgu Kite nih Banyak mengajar cara bimbingan di blog beliau.. jadi dia nak blog yang comel dan mesra kanak-kanak yang bertamakan OWL pakej yang dia pilih costum template  jadi korang sendiri boleh kiri berapa ekor owl

Tempahan Blog Responsive Design Khai Artzfar

Tempahan Blog Responsive Design Khai Artzfar Assalammualaikum |  Hujung bulan lepas sheda dapat tempahan dari blogger Travel Femes Khai Artzfar.. Dia nak Renovate blog dia lagi macho camtu hihihi.. jadi Khai Pilih Pakej Responsive Blog Design..  Tema Black & White  yang penting ringan simple dan stylo.. Jadi inilah hasilnyaaa   Full View Blog Khai Artzfar

Tempahan Blog Design Amal Till Jannah

Tempahan Blog Design Amal Till Jannah Assalamulaikum |  Tempahan blog  kali nih daripada blogger  Emme Marina .. sis nih memang hebat sekali 4 buah blog dia tempah kat sheda dan yang ini antara salah satu blog milik dia.. sis Emme nih seorang bisnes women.. memang sheda kagum dengan kerajinan dia berblog.. Oke blog yang yang

Tempahan Blog Pink Erra Kyra

Tempahan Blog Pink Erra Kyra Tempahan ini datangnya dari blogger dari Indonesia iaitu Erra Kyra.. sis Erra nih seorang Hijabista yang sukakan warna pink dan fashion berhijab.. Jadi tema blog dia semestinya Pink, Unik, Dan kemas..  jadi inilah hasilnyaaa Nak tengok jelas tekan link ini >>>http://www.errakyra.com/ Cantik dan sweet je kan blog Erra.. untuk design nih

Tempahan Namecard Dan Watermark Blogger Diela Sys

Tempahan Namecard Dan Watermark Blogger Diela Sys Assalamualaikum | dah lame sheda pendam entry nih.. Hari nih baru berkesempatan nak dedahkan design Namecard dan Watermark  untuk Diela Sys..  Jadi  jom kite tengok hasilnya.. Yang atas tu design Namecard yang bawah nih watermark design  Diela request design warna maroon yang simple tapi elegant dengan sedikit element vintage,