Syurga Shopping Online ezbuy.my

Syurga Shopping Online ezbuy.my  | Assalamulaikum korang suka Shopping tak?? nak shopping tapi malas nak keluar?? nak beli barang-barang yang murah tapi berkualiti?? Malas nak bersesak-sesak cari parking sana sini, kini  syurga shopping hanya  di hujung jari, just tekan pilih dan bayar lepas tu tunggu je barang sampai ke depan pintu rumah korang sambil scroll FB hehe.

Finally!!

Finally!!! Blog dah b0leh Update | Banyak benda nk story banyak design nak uplod Mula-mula sheda nak up Dulu #OOTD #Rayaaidiladha2016   Untuk OOTD raya Aidiladha minggu lepas Sheda PERTAMA KALI Mengayakan Tudung Bawal Instant  dari Bawal Ameera Chifon, material dari  Kain Moist Crepe yang selesa dan Agak Mudah dibentuk,   yang penting corok Dokoh pada tudung

Tempahan Header Design Blog Anum Abdullah

Tempahan Header Design Blog Anum Abdullah As’salamualaikum |  2 hari lepas Sheda berjaya siapkan satu  lagi Tempahan Header dari Blogger Anum Abdullah, Si comel nih nak header yang simple bertemakan warna turquoise, Di sebabkan si comel nih masih muda remaja sheda pilih tema design pun  yang berjiwa remaja jugak!!   Anum jugak Mintak sheda buatkan background