Tempahan Blog Design puterymemory

Tempahan Blog Design puterymemory  Assalamulaikum  | harini ucu nak update design-design blog sahaja Oke kali nih tempahan dari blogger beauty, fashion, model,  Mar mokhtar Atau lebih dikenali dengan nama Putery memory… blog cik mar nih dah lama pun siap cuma baru harini sheda berkesempatan nak update cik mar kite pilih template jenis responsive dengan tema

Penerbangan Ke Krabi Dengan AirAsia

Penerbangan Ke Krabi Dengan AirAsia Assalamualaikum | Arini sheda nak kongsi mengenai penerbangan murah dari Air Asia. Tiada apa yang diinginkan oleh seorang traveller selain daripada dapat menikmati penjimatan penerbangan yang hebat, lebih-lebih lagi ke luar negara. Seumur hidup nih tak pernah lagi merasa untuk  fly atau travel jauh-jauh disebabkan Risau dengan faktor keselesaan, Kekangan

Beli Kereta Online Dapat Angpow!! hanya di TOOKAR.MY

Beli Kereta Online Dapat Angpow!! hanya di TOOKAR.MY Biasanya beli sebut Tahun Baru Cina.. Semua benda kena tukar baru..kan termasuklah kereta hihihi jadi kalau nak tukar kereta baru?? korang dah boleh beli secara online tau!!!   Ada satu portal web yang memang bagus dan menjimatkan, bukan saja masa tapi juga harga.. nak tau kat mana?? pastinyaa