Tempahan Blog Custom Design Village Teacher

Tempahan Blog Custom Design Village Teacher Asalammualaikum |  Tempahan bloh kali nih dari seorang Cikgu Couselor / Guru Bimbingan Cikgu Kite nih Banyak mengajar cara bimbingan di blog beliau.. jadi dia nak blog yang comel dan mesra kanak-kanak yang bertamakan OWL pakej yang dia pilih costum template  jadi korang sendiri boleh kiri berapa ekor owl

Tempahan blog Design emmmarina dot com

Tempahan blog Design emmmarina dot com Assalamualaikum | nih blog kedua dari sis Emme, blog nih blog Official Beliau!!  kali sheda buat tewa sweet vintage dan doodle, konsep blog nih lebih kepada seorang suri rumah yang bekerja online.. dan income dari blogging.. dah lama tau Sheda tak buat doodle nih kira asah kuku balik nak

Tempahan Blog Design Amal Till Jannah

Tempahan Blog Design Amal Till Jannah Assalamulaikum |  Tempahan blog  kali nih daripada blogger  Emme Marina .. sis nih memang hebat sekali 4 buah blog dia tempah kat sheda dan yang ini antara salah satu blog milik dia.. sis Emme nih seorang bisnes women.. memang sheda kagum dengan kerajinan dia berblog.. Oke blog yang yang

Tempahan Namecard Dan Watermark Blogger Diela Sys

Tempahan Namecard Dan Watermark Blogger Diela Sys Assalamualaikum | dah lame sheda pendam entry nih.. Hari nih baru berkesempatan nak dedahkan design Namecard dan Watermark  untuk Diela Sys..  Jadi  jom kite tengok hasilnya.. Yang atas tu design Namecard yang bawah nih watermark design  Diela request design warna maroon yang simple tapi elegant dengan sedikit element vintage,