Tempahan Blog Design Pink Ummi

Tempahan Blog Design Pink Ummi Assalamulaikum  | Design blog seterusnya milik blog pink ummi..  ummi pilih template responsive design dengan tema pink flower..  Walaupun template responsive agak limited design.. tapi kelebihannya ialah mesra mobile dan ringan..  jadi inilah hasilnyaa… simple tapi nampk pinky jeee..  nak view blog nih klik kat sini Blog pink Ummi Dan untuk

Tempahan Blog Design Cerita Aku

Tempahan Blog Design Cerita Aku Assalamualaikum | Tempahan blog yang seterusnya datang dari blogger Fiza lokman Tema blog nih adalah ceria, butterfly dan warna turquoise Cik fie kite nih pilih custom template.. Jadi sangat meriah la design blog beliau.. Design body pun lengkap dengan boder yang comel-comel cik fie tak banyak kerenah senang kije dengan beliau..

Tempahan Blog Design puterymemory

Tempahan Blog Design puterymemory  Assalamulaikum harini ucu nak update design-design blog sahaja Oke kali nih tempahan dari blogger beauty, fashion, model,  Mar mokhtar Atau lebih dikenali dengan nama Putery memory… blog cik mar nih dah lama pun siap cuma baru harini sheda berkesempatan nak update cik mar kite pilih template jenis responsive dengan tema putih

Tempahan Blog Design Mizzseven dot com

Tempahan Blog Design Mizzseven dot com Tempahan seterusnya datang dari blogger Norasyimah Saifullah Atau lebih dikenali dengan Mizzseven Nora Memilih PAKEJ BLOG DESIGN POWER / CUSTOM BLOG DESIGN  senang kije ngan nora nih dia pilih pakej dan serahkan pada sheda untuk design.. Tema blog Nora ialah  merah, hitam, Dan putih. jadi  inilah hasilnyaaa   Oke

Tempahan Blog Pink Erra Kyra

Tempahan Blog Pink Erra Kyra Tempahan ini datangnya dari blogger dari Indonesia iaitu Erra Kyra.. sis Erra nih seorang Hijabista yang sukakan warna pink dan fashion berhijab.. Jadi tema blog dia semestinya Pink, Unik, Dan kemas..  jadi inilah hasilnyaaa Nak tengok jelas tekan link ini >>>http://www.errakyra.com/ Cantik dan sweet je kan blog Erra.. untuk design nih