Tempahan blogshop Design DMS Original dan DMS stokis

Tempahan blogshop Design DMS Original dan DMS stokis Assalamualaikum | kali nih sheda nak  tunjuk 2 lagi blogshop milik si Emme, Dan kedua-duanya adalah blog DMS Satu Blog Official DMS Original.. Dan Satu lagi Adalah Blog Stokis DMS!!  kedua-duanya adalah costum design template.. dan Mengikut warna tema GOLD, HITAM, jadi jom sheda tunjuk Hasilnyaaa Yang Pertama

Tempahan blog Design emmmarina dot com

Tempahan blog Design emmmarina dot com Assalamualaikum | nih blog kedua dari sis Emme, blog nih blog Official Beliau!!  kali sheda buat tewa sweet vintage dan doodle, konsep blog nih lebih kepada seorang suri rumah yang bekerja online.. dan income dari blogging.. dah lama tau Sheda tak buat doodle nih kira asah kuku balik nak

Tempahan Blog Design Amal Till Jannah

Tempahan Blog Design Amal Till Jannah Assalamulaikum |  Tempahan blog  kali nih daripada blogger  Emme Marina .. sis nih memang hebat sekali 4 buah blog dia tempah kat sheda dan yang ini antara salah satu blog milik dia.. sis Emme nih seorang bisnes women.. memang sheda kagum dengan kerajinan dia berblog.. Oke blog yang yang

Tempahan Blog Design Pink Ummi

Tempahan Blog Design Pink Ummi Assalamulaikum  | Design blog seterusnya milik blog pink ummi..  ummi pilih template responsive design dengan tema pink flower..  Walaupun template responsive agak limited design.. tapi kelebihannya ialah mesra mobile dan ringan..  jadi inilah hasilnyaa… simple tapi nampk pinky jeee..  nak view blog nih klik kat sini Blog pink Ummi Dan untuk

Tempahan Blog Design Cerita Aku

Tempahan Blog Design Cerita Aku Assalamualaikum | Tempahan blog yang seterusnya datang dari blogger Fiza lokman Tema blog nih adalah ceria, butterfly dan warna turquoise Cik fie kite nih pilih custom template.. Jadi sangat meriah la design blog beliau.. Design body pun lengkap dengan boder yang comel-comel cik fie tak banyak kerenah senang kije dengan beliau..