Tempahan Header Blog Farah Shahidah

Tempahan Header Blog Farah Shahidah Assalamualaikum |  Oke nih design terakhir Sheda update untuk harini  Header Design Untuk Blog Fashapurple Blog Nih dah memang sweet Warna purple sheda tukarkan header baru dan menu Tabs yang baru sahaja.. supaya lebih cantik dan ayu gittuw hahahaha  Jadi inilah hasilnya header baru blog Farah Shahidah… Full View Kat Sini –Fashapurple

Header Design Dan Bizcard Design Missjasjas

Header Design Dan Bizcard Design Missjasjas Assalamulaikum | Tempahan seterusnya dari blogger cantik Missjasjas Jasjas Tempah header Dan bisnes card Dari sheda.. Konsep header dan bisnes card nih lebih kurang sama je.. simple black n white sesuai dengan warna tema blog Jasjas  inilah hasilnyaa Header Blog Misjasjas  View Blog –Misjasjas Bizcard Design Misjasjas  Nice kan

Tempahan blog Design emmmarina dot com

Tempahan blog Design emmmarina dot com Assalamualaikum | nih blog kedua dari sis Emme, blog nih blog Official Beliau!!  kali sheda buat tewa sweet vintage dan doodle, konsep blog nih lebih kepada seorang suri rumah yang bekerja online.. dan income dari blogging.. dah lama tau Sheda tak buat doodle nih kira asah kuku balik nak

Tempahan Blog Design Amal Till Jannah

Tempahan Blog Design Amal Till Jannah Assalamulaikum |  Tempahan blog  kali nih daripada blogger  Emme Marina .. sis nih memang hebat sekali 4 buah blog dia tempah kat sheda dan yang ini antara salah satu blog milik dia.. sis Emme nih seorang bisnes women.. memang sheda kagum dengan kerajinan dia berblog.. Oke blog yang yang