Header Design Dan Bizcard Design Missjasjas

Header Design Dan Bizcard Design Missjasjas Assalamulaikum | Tempahan seterusnya dari blogger cantik Missjasjas Jasjas Tempah header Dan bisnes card Dari sheda.. Konsep header dan bisnes card nih lebih kurang sama je.. simple black n white sesuai dengan warna tema blog Jasjas  inilah hasilnyaa Header Blog Misjasjas  View Blog –Misjasjas Bizcard Design Misjasjas  Nice kan

Tempahan Namecard Dan Watermark Blogger Diela Sys

Tempahan Namecard Dan Watermark Blogger Diela Sys Assalamualaikum | dah lame sheda pendam entry nih.. Hari nih baru berkesempatan nak dedahkan design Namecard dan Watermark  untuk Diela Sys..  Jadi  jom kite tengok hasilnya.. Yang atas tu design Namecard yang bawah nih watermark design  Diela request design warna maroon yang simple tapi elegant dengan sedikit element vintage,