Althea Turns 2 Happy Birthdayyyyy Review Pinkbox

Althea Turns 2 Happy Birthdayyyyy Review Pinkbox Baru-baru ini  Laman web  Produk Kecantikan daripada korea Althea.kr  telah pun menyambut ulang tahun kedua mereka!! Tahniahhhh dan ape yang menarikkk diorang sambut birthdayy, Tapi sheda yang dapat banyakk hadiah dari altheaaaa seronoknyaaaaaa!! althea menawarkan pelbagai acara sepanjang tempoh sambutan hari lahir mereka.. antaranyaa Althea Birthday Sale Birthday Giveaway

Travel Set ROSETYARA Foundation Comel Dan Lengkap

Travel Set ROSETYARA Foundation Comel Dan Lengkap Musim Raya nih Mesti korang nak melawa 24 jam..  nak makeup cantik-cantik  tapi susahkan kalau terpaksa bawak barang makeup banyak-banyak… jadi sheda nak sarankan guna Trial Travel Set ROSETYARA  foundation dia ada 4 item lengkap.. kecil je dan mudah di bawa kemana mana.. dalam travel pack nih ada 4 item mini size

Althea’s Raya Giveaway Festival Beri Satu Hadiah Percuma!!!

Althea’s Raya Giveaway Festival Beri Satu Hadiah Percuma!!! Assalamulaikum | Kemeriahan Hari raya makin terasa!!  Mesti semua tengah sibuk membeli belah kan, Kalau nak shopping makeup  laman web Althea korea memang Menjadi pilihan sheda…  Kenapa Althea??  Sebab Althea satu-satunya laman web yang menjual barangan kecantikan terus dari korea… semua jenih barang kecantikan, makeup, skin care