Althea Turns 2 Happy Birthdayyyyy Review Pinkbox

Althea Turns 2 Happy Birthdayyyyy Review Pinkbox Baru-baru ini  Laman web  Produk Kecantikan daripada korea Althea.kr  telah pun menyambut ulang tahun kedua mereka!! Tahniahhhh dan ape yang menarikkk diorang sambut birthdayy, Tapi sheda yang dapat banyakk hadiah dari altheaaaa seronoknyaaaaaa!! althea menawarkan pelbagai acara sepanjang tempoh sambutan hari lahir mereka.. antaranyaa Althea Birthday Sale Birthday Giveaway

Terbang ke Yogyakarta Dengan Diskaun Sebanyak RM188

Terbang ke Yogyakarta Dengan Diskaun Sebanyak RM188 Assalamulaikum | Kalau anda ingin bercuti ataupun backpackers Yogyakarta adalah sebuah kota bersejarah yang wajib anda lawati.. kerana terdapat banyak tempat-tempat Menarik Dan unik..  tempat-tempat ini mempunyai cerita yang tersendiri.. dengan permandangan indah yang tidak akan Dapat anda lupakan Antaranya   1.Candi Borobudur  Pemandangan Candi Borobudur yang merupakan tapak

Travel Set ROSETYARA Foundation Comel Dan Lengkap

Travel Set ROSETYARA Foundation Comel Dan Lengkap Musim Raya nih Mesti korang nak melawa 24 jam..  nak makeup cantik-cantik  tapi susahkan kalau terpaksa bawak barang makeup banyak-banyak… jadi sheda nak sarankan guna Trial Travel Set ROSETYARA  foundation dia ada 4 item lengkap.. kecil je dan mudah di bawa kemana mana.. dalam travel pack nih ada 4 item mini size

Althea’s Raya Giveaway Festival Beri Satu Hadiah Percuma!!!

Althea’s Raya Giveaway Festival Beri Satu Hadiah Percuma!!! Assalamulaikum | Kemeriahan Hari raya makin terasa!!  Mesti semua tengah sibuk membeli belah kan, Kalau nak shopping makeup  laman web Althea korea memang Menjadi pilihan sheda…  Kenapa Althea??  Sebab Althea satu-satunya laman web yang menjual barangan kecantikan terus dari korea… semua jenih barang kecantikan, makeup, skin care

Setelah Sebulan Begelar Cik Tunang

Setelah Sebulan Begelar Cik Tunang Assalamualaikum |  Pada tanggal 30 april 2017 telah berlansungnya majlis pertunangan antara sheda dengan seorang jejaka bernama Faiz Izz hehehe.. Jadi Semalam 30 may 2017  Genaplah sebulan Pertunangan kami.. alhamdulilah pada 30 april yang lalu semuanya berjalan dengan lancar..  sebelum nih sheda  ada update dekat  FB dan IG je.. harini