design card kahwin sheda & faiz
Banner Bunting Design,  Card Kahwin Design,  Kisahcintafs,  Shedaucu Design,  ucustory

Design Card Kahwin Backdrop & Bunting Sheda & Faiz

Assalamulaikumm  Oke Kali nih Sheda nak kongsi design Card  kahwin backdrop Bunting Dan penunjuk arah masa majlis Perkahwinan sheda Pada 28 April yang lepas.. semua design Sheda buat sendiri tau huhu maklumlah designer tersohor abad ini kah3..   oke sheda mulakan dengan design card kahwin.. idea card nih bermotifkan  nak sorok muke pengantin la konon haha.. acah2 suprise n sweet lalala  gambar pada card tentulah gambar dari pra wedding kami yang shoot kat tengah  bendang  haritu tuh so inilah hasilnyaaaa

design card kahwin sheda & faiz

card nih sheda print double side…  yang nih pulak card untuk jemputan online

design card kahwin online sheda & faiz

konsep yang sama cume design yang sedikit berbeza lebih ringkas  untuk memudahkan pembacaan secara online..

seterusnya design backdrop dan juga bunting  yang nih sheda letak muka kami  besar2 hihihi masih mengekalkn tema design  yang sama hijau merah.. dengan unsur dedaun bunga rose

design backdrop n bunting sheda n faiz

backdrop 2 sheda & faiz

seterusnya pula design untuk penanda arah rumah pengantin perempuan

design penanda arah sheda & faiz

akhir sekali design guestbook kami..

design Guestbook sheda & faiz

ada lagi design stiker untuk doorgift kami

stiker kahwin sheda & faiz

 

ada lagi signbord guest untuk majlis kami  huhuhu  yang nih sheda print size A3 sahaja

sign guest sheda & faiz

Banyak Kan?? hahaha jadi jangan tanya kenapa sheda terlampau bz   untuk siapkn semua design2 nih..  terutamanya untuk majlis  sheda sendiri mesti kena buat sampai betul-betul puas hati kan… sape nak tiru macam sheda???

jangan risau sheda buat je Full pakej perkahwinan macam atas nih ataupun nk tempah  secara retail pun boleh cume Email atau contact sheda oke!!!!  sebelum nih design untuk orang je.. sekarang puas hati dapat design untuk diri sendiri alhamdulilah satu impian dah jadi kenyataan….  oke nanti kite sambung lagi kisah majlis pernikahan sheda pulak ye… byeeeeeee  ~ shedaucu.com #tempahjangantaktempah #nantirugi

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.