gambar pra wedding sheda & faiz 3
FSLoveStory,  Lifestyle,  Photoshoot,  ucustory

Sekitar Gambar Pra Wedding Sheda & Faiz

Assalamulaikum  Harini baru Berkesempatan nak share shoot Pra Wedding Kami, Sebenarnya Kami tak upah pun  photographer profesional.. semua jadi sekelip mata je kebetulan masa tuh Sheda dan Faiz pegi ke kedah  Dengan  Family sebab ada kenduri Kahwin sedara..  Bila Nampak Je Permandangan Cantik kami terus je ambik kesempatan shoot gambar pra wedding kami kat sini.. memang cantik tempatnya ada sawah terbentang luas belakang homestay yang kami sewa,  jadi acik kakak sheda yang jadi mangsa photographer bidan terjun haritu  hihihi

semua gambar kami shoot guna phone vivo V5 milik faiz je… so inilah hasilnyaaa

 

pra wedding sheda & faiz 4

gambar pra wedding sheda & faiz 3

 

pra wedding sheda & faiz 2

pra wedding sheda & faiz 1

pra wedding sheda & faiz 5

Cantik Tak?? kadang-kadang kite perlu berjimat cermat hihihi semua gambar-gambar nih sheda guna untuk kad kahwin, Bunting, Dan banner untuk majlis kami.. yang akan sheda kongsikan dia post yang lain…nanti  tunggu ye..

nih sheda letak 5 keping je.. sedangkan banyak keping jugak yang kami shoot haritu.. tapi nih antara shoot yang paling menarik bagi sheda la  huhu.. tq Photographer terjun acik..  yang sudi snap gambar kami

~shedaucu.com

 

 

 

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.