Althea Turns 2 Happy Birthdayyyyy Review Pinkbox

althea review

Althea Turns 2 Happy Birthdayyyyy Review Pinkbox

Baru-baru ini  Laman web  Produk Kecantikan daripada korea Althea.kr  telah pun menyambut ulang tahun kedua mereka!! Tahniahhhh dan ape yang menarikkk diorang sambut birthdayy, Tapi sheda yang dapat banyakk hadiah dari altheaaaa seronoknyaaaaaa!! althea menawarkan pelbagai acara sepanjang tempoh sambutan hari lahir mereka.. antaranyaa

Althea Birthday Sale

Birthday Giveaway

Althea Birthday Goodies (Limited Edition Box + DIY Bday Kit + Sample Pack)

FLY ME TO KOREA for TWO  

Althea Turns 2 Happy Birthdayyyyy Review Pinkbox

dan macam-macam lagi la… kalau korang dah terlepas memang rugi..

jadi sebab tuh  kena rajin-rajin selalu bukak website althea sebab diorang memang sangattttt pemurahh, selalu buat promosi dan beri banyak hadiahhh.. percumaa!!

So motif sheda menulis adalah nak tayang kotak pinkkkkkkkk shedaa jeeeeee

Sheda dapat 7 item makeup yang sangat2 bestt

Aprill skin bb cushion |  Inked eyeliner cushion gel |  Eye liner glitter black | 2 lipstik | Eye shadow cream 

 althea birthday box

Memang Gilalah semua item nih dah lame sheda ushar dekat altheaaaaa

Thanks Althea kerana telah  menceriakan hidup sheda hahaha  walaupun tak dapat nk join contest althea birthday box sheda dah cukup happy dengan birthday give away yang sheda dapat…   Sheda harap Althea Akan terus maju jayaaaaaa dan menjadi makeup online portal no 1 di malaysiaaaa

Nak tengok  tak ape dalam box tuh?? nah  tunjuk sket2 je main Cakkk Cakkk haha

#unbox #AltheaTunrs2 #altheapinkbox nah main cak2 hehehe.. #kauada??

A post shared by sheda ucu (@shedaucu) on

comelkan korang mohon jeles oke…..

Untuk info lanjut tentang Althea visit official website diorang www.althea.kr

ataupun follow je Ig  @altheakorea sebab diorang selalu update contest dan macam-macam lagi kat sini..

 

~So? check it out =)   #shedaucudotcom   #AltheaTunrs2   #Altheakorea

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge