Travel Set ROSETYARA Foundation Comel Dan Lengkap

Travel Set ROSETYARA Foundation Comel Dan Lengkap

Musim Raya nih Mesti korang nak melawa 24 jam..  nak makeup cantik-cantik  tapi susahkan kalau terpaksa bawak barang makeup banyak-banyak… jadi sheda nak sarankan guna Trial Travel Set ROSETYARA  foundation dia ada 4 item lengkap.. kecil je dan mudah di bawa kemana mana..

RT travel set

dalam travel pack nih ada 4 item mini size

1. RT loose powder 

2. RT Foundation Code Lily 

3 RT Foundation Code Rose

4. RT Foundation Code Violet 

Untuk Code Violet nih boleh digunakan untuk shading kerana warna dia yang agak gelap.. manakala Code Lily Dan Rose boleh mix untuk serasikan dengan tona kulit wajah korang..

cara nak pakai.. senang je mula-mula wajib guna pelembab muka ataupun primer.. lepas tuh cume dap2 kan RT pada kulit wajah korang dan ratakan guna span.. Untuk Finishing yang cantik gunakan loose powder Rosetyara lepastu dah siap…

tak payah nak bawak banyak-banyak barang makeup dah.. ROSETYARA dah cukup untuk sheda jom2 tengok hasilnyaaa

Travel Set ROSETYARA Foundation Comel Dan Lengkap

RT Trial Set

Berminat tak??? kalau nak beli atau nak cube boleh terus contact  Sis Alia Farhan dia ada jual tau..

Folow IG dia @aliafarhan or @makeupglam_makeupjunkies  Atau Terus Wassap je Untuk pertanyaan lanjut

Hantarkan “RT”  Ke 0133363775   Senang kan??

Jadi jom la melawa dengan  ROSETYARA #shedaucudotcom #shedaucumakeup 

 

One thought on “Travel Set ROSETYARA Foundation Comel Dan Lengkap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge