Althea’s Raya Giveaway Festival Beri Satu Hadiah Percuma!!!

Althea’s Raya Giveaway Festival Beri Satu Hadiah Percuma!!!

Assalamulaikum | Kemeriahan Hari raya makin terasa!!  Mesti semua tengah sibuk membeli belah kan, Kalau nak shopping makeup  laman web Althea korea memang Menjadi pilihan sheda…  Kenapa Althea??  Sebab Althea satu-satunya laman web yang menjual barangan kecantikan terus dari korea… semua jenih barang kecantikan, makeup, skin care dari korea terdapat disini.. Althea.kr

Bagi Menyambut Hari raya dan ulang  tahun kedua, Althea melancarkan  Althea’s Raya Giveaway Festival Dimana bila korang beli 1 item percuma satu item.. malah korang boleh pilih freegift yang ditawarkan bestkan???

Althea's Raya Giveaway Festival Beri Satu Hadiah Percuma

Bukan itu saja malah korang akan dapat The Limited Edition Althea Raya Box berwarna Mint green yang sangat comel..  edisi khas untuk hari raya sahaja…  pelbagai diskaun turut ditawarkan.. kiranya semua dapat la..  harga murah, dapat kotak cantik dapat free gift lagi.. sape nak bagi weh!! tak lupa dengan pembelian rm 100 ke atas postage percuma!! untung gila.. 

Althea raya Box limited edition

diskaun raya althea

 

Untuk yang belum pernah daftar dengan Althea korang lagi bertuah sebab bila korang Daftar je dapat terus Vocher rm 30.. dah jimat banyak… jadi rebut la peluang nih cepat-cepat.. kalau lambat barang tak sampai jangan marah sis oke!!

nak Follow Rapat-rapat? clik je link bawah nih..

Web    : Althea Korea
IG        : @Altheakorea
FB       : Althea Korea Malaysia

Akhir kata Selamat Bershopping Raya-shedaucu.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge