Setelah Sebulan Begelar Cik Tunang

Setelah Sebulan Begelar Cik Tunang

Assalamualaikum |  Pada tanggal 30 april 2017 telah berlansungnya majlis pertunangan antara sheda dengan seorang jejaka bernama Faiz Izz hehehe.. Jadi Semalam 30 may 2017  Genaplah sebulan Pertunangan kami.. alhamdulilah pada 30 april yang lalu semuanya berjalan dengan lancar..  sebelum nih sheda  ada update dekat  FB dan IG je.. harini baru berkesempatan nak kongsi serba sedikit tentang majlis pertunangan kami…

Ramai jugak kawan-kawan blogger yang terkejut bila kami bertunang… untuk pengetahuan korang kami berkenalan dalam dunia blogger jugak… Faiz dulu aktif sebagai blogger.. tapi lebih kepada blogger Underground.. orang lebih kenal blog dia berbanding tuan blog hehe… Tapi sejak dia bz dengan kije dia dah kurang berblog dan fokus pada kerjaya..

Kami dah kenal sejak tahun 2015, tapi masa tuh cuma kawan rapat je, tak tahu lah macam mana tahun 2017 nih tiba-tiba hubungan kami menjadi erat  melekat dan akhirnya terus terikat hahahaha…  Itulah nama dia jodoh kan…  walaupun dah jual mahal dia nak beli jugakk hahahaha #perasan  

Perjalanan Kami nih masih Jauh lagi… Bnyak lagi liku-liku yang harus kami tempuhi.. Apa yang sheda harapkan cuma doa dari kawan-kawan agar kami dapat cepat-cepat Bersatu Hingga Akhir Waktu… #chewaah  hehehe

Oke kat bawah nih sheda nak kongsikan gambar-gambar detik2 manis  di hari pertunangan kami..  majlis pertunangan kami berlangsung dia rumah sheda dekat ipoh perak..  mulanya nak buat kecil kecilan je.. tapi kebetulan kakngah sheda bersalin.. jadi kami buat majlis akikah sekali so kenduri jadi bertambah meriah la sket..

Sheda pulak pilih tema warna kuning.. sebab warna fav sheda hihihihi.. pegi butik pengantin memang warna tuh je yang menawan hati.. semuanya sheda sewa je.. takde beli pun .. sebab butik tuh dah bagi cukup lengkap dengan harga yang berpatutan… jadi tak nak beli takot membazir bila  tak pakai nanti…

Jadi inilah gambar sekitar majlis  pertunangan kami…

Sheda  jugak nk amik kesempatan nih.. nak ucap terima kasih pada semua yang telibat menjayakan majlis pertunangan kami..

dan tak lupa pada semua yang sedara mara, kawan-kawan  yang wish dekat FB dan IG doa dan ucapan korang sangat-sangat kami hargai…

Akhir kata insyallah tunggula card Jemputan  dari kami hehehehe.-shedaucu.com 

4 thoughts on “Setelah Sebulan Begelar Cik Tunang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge