Tempahan blog Design emmmarina dot com

Tempahan blog Design emmmarina dot com

Assalamualaikum | nih blog kedua dari sis Emme, blog nih blog Official Beliau!!  kali sheda buat tewa sweet vintage dan doodle, konsep blog nih lebih kepada seorang suri rumah yang bekerja online.. dan income dari blogging..

dah lama tau Sheda tak buat doodle nih kira asah kuku balik nak buat huhuhu nasibla sis Emma berpuas hati..

Jadi Inilah Hasilnyaaa

Sweet kan nak lagi sweet view full blog design dekat sini  emmmarina.com

Oke nih la  close up header doodle yang sheda buat

Header design marina

Dan bawah nih pulak watermark

watermark design marina

 

 

Jangan risau Pakel yang sheda sediakan memang cukup lengkap.. bila semua dah siap korang tinggal update blog je.. Jadi Macam mana cara nak tempah?? klik disini -shedaucu.com

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge