Tempahan Blog Custom Design Village Teacher

Tempahan Blog Custom Design Village Teacher

Asalammualaikum |  Tempahan bloh kali nih dari seorang Cikgu Couselor / Guru Bimbingan

Cikgu Kite nih Banyak mengajar cara bimbingan di blog beliau.. jadi dia nak blog yang comel dan mesra kanak-kanak yang bertamakan OWL pakej yang dia pilih costum template  jadi korang sendiri boleh kiri berapa ekor owl yang ada dalam blog nih hihihi nak tengok??

inilah hasilnyaa

 

Tempahan Blog Custom Design  Village Teacher

View Full Design Blog Disini  Village Teacher

Watermark designblog Village Teacher

Watermark  design  blog Village Teacher

comel gilaa kan… mesti tak boring untuk kanak-kanak belajar.. malah ibu bapa pun akan rasa seronok bila masuk blog nih.. bila kite buat blog, mesti kena dengan temanya.. barulah orang pun bertambah suka dengan blog kite..

lau nak blog comel jugak klik je sini 

Blog yang cantik satu kepuasan dan semangat untuk kite terus menulis -shedaucu.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge