Tempahan Blog Design puterymemory

Tempahan Blog Design puterymemory 

Assalamulaikum  | harini ucu nak update design-design blog sahaja

Oke kali nih tempahan dari blogger beauty, fashion, model,  Mar mokhtar Atau lebih dikenali dengan nama

Putery memory…

blog cik mar nih dah lama pun siap cuma baru harini sheda berkesempatan nak update

cik mar kite pilih template jenis responsive dengan tema putih pink.. yang sangat minimal..

So inilah hasilanyaaa

Tempahan Blog Design puterymemory

 

Sangat Sweet macam tuan dia kan  kalau nak view blog si cantik manis nih boleh klik disini puterymemory.com

ataupun kalau korang berminat nak tempah blog boleh jugak senang je klik disini..  Ada banyak pakej yang ucu sediakan boleh pilih ikot kesesuain korang!!  nak blog cantik dihari raya tempah segeraa hihihihihi –shedaucu.com

One thought on “Tempahan Blog Design puterymemory

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge