Salam Ramadan.. 2017

Salam Ramadan.. 2017

Asalamualaikum | Sudah lama ucu  tak bersiaran kan, dalam tempoh mendiamkan diri nih banyak yang dah berubah..

Title berubah logo berubah, blog berubah, yang penting diri pun sedang berubah ke arah yang lebih baik…  pasal  semua perubahan tuh nanti ucu cerita  lebih lanjut ye, sekarang nih..  ucu cuma nak ucap pada korang semua

Selamat menyambut bulan ramadan al mubarak...  semoga bulan yang mulia nih akan memberikan keberkatan pada kite semua…  dan bulan ramadan juga adalah bulan terbaik untuk kita tanamkan azam baru untuk jadi lebih baik dari hari ini insyaallah….  #fightingggggg

 

“Ramadhan is here, Here is Ramadhan. Ramadhan is coming, The time that is blessed. Ramadhan is coming, The time we love best. The month in which the Qur’an was sent; A time of great blessing in which to repent. Fasting for Allah is a great Muslim deed; Controlling desires and Suppressing greed. “

 

Salam Ramadan..
Salam Ramadan. .#shedaucudotcom #shedaucudesign

 

Incoming search terms:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge