Header Dan logo Baru Shedaucu.com

Header Dan logo Baru Shedaucu.com

Sheda cepat bosan so kite tukar lg header dan logo baru blog nih…..

logo kali nih bertemakan cik sotong cute.. sbb sheda nih memang suka makan sotong dan tak boleh nampak sotong hihihi

Dan sheda buat bnyak kerja dalam satu masa… so terhasillah logo sotong diva ini.. hii tapi sheda tempah doodle nih  dekat blogger doodle popular dayangdeno  so kalau korang nak jugak g tempah tau harga pun sangat berpatutan..

 

oke dah meh tengok header dan logo baru comel kite nih.. masih mengekalkan tema simple tapi glam gittuwww haha

omey takkkkkkkkkkkkkkk?????? harap dah tukar nih rajin la update ye shedaucu haha kbyeeeeeeeeeeee… 

5 thoughts on “Header Dan logo Baru Shedaucu.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge