Beli Kereta Online Dapat Angpow!! hanya di TOOKAR.MY

Beli Kereta Online Dapat Angpow!! hanya di TOOKAR.MY

Biasanya beli sebut Tahun Baru Cina.. Semua benda kena tukar baru..kan termasuklah kereta hihihi

jadi kalau nak tukar kereta baru?? korang dah boleh beli secara online tau!!!   Ada satu portal web yang memang bagus dan menjimatkan, bukan saja masa tapi juga harga.. nak tau kat mana?? pastinyaa di TOOKAR.MY

dekat laman web nih ada 200 wakil jualan berdaftar jadi senanglah korang nak pilih kereta mana yang korang suka

korang cuma perlu masukkan jenis kereta yang korang cari.. dan wakil sendiri akan menghubungi korang nanti.. senang kan!! dari proses pembelian sampailah proses penghataran semua diorang akan uruskan.. korang hanya perlu tunggu kereta sampai depan pintu rumah je..   dengan konsep macam nih sesuai jugak untuk dijadikan hadiah atau suprise tanpa dikesan hihi

cara beli kereta online

 

 

Angpow Tahun Baru Cina

Sebelum Sheda terlupa ada satu pekara penting yang sheda nak war war kan pada korang semua nih.. korang bukan saja boleh kereta online dengan Tookar.my tapi korang juga akan dapat Angpow besar Sempena Tahun Baru Cina ini…Promosi akan berlangsung sepanjang perayaan dan mungkin dilanjutkan hingga bulan Febuary  2017.  Sapa nak bagi oii beli kereta pun boleh dapat angpow mesti Ong punyaaa hehehe

 

beli kereta dapat angpow tookar

bukan itu saja terdapat juga potongan harga istimewa hampir RM 1 ribu ringgit sempena musim perayaan ini!!

promosi tahun baru cina tookar.my

Tapi mestilah ada caranyaa kan, Jadi jom sheda ajarkan step mudah untuk dapatkan Angpow dari TOOKAR.MY

Korang hanya perlu daftar di www.tookar.my, pilih kereta impian  yang korang inginkan kemudian gunakan Kod Promosi Yang tertera di bawah ini!!!

KOD Promosi : SL1E8PC2  

Mudah Jee apa lagi?? Cepat-Cepat beli sebelum promosi tamat!!!

Boleh balik kampung dengan kereta baruu Bak kata boboboi ~Terbaik maaa!!!  hehe

Untuk keterangan lanjut sila layari www.tookar.my 

 

Incoming search terms:

One thought on “Beli Kereta Online Dapat Angpow!! hanya di TOOKAR.MY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge