Vincci Kasut Wanita Terkini

Vincci Kasut Wanita Terkini

Vincci Kasut Wanita Terkini

Assalamualaikum | Kasut dan wanita memang tak boleh dipisahkan.. kasut ibarat tenaga untuk kita terus melangkah Jauh kehadapan.. kasut jugak mampu memberikan mood, Dan menyerlahkan personality diri kita setiap hari. Jadi amat penting untuk memilih kasut yang sentiasa uptodate dengan trend fesyen yang terkini, Ingat kasut bukan saja perlu nampak bergaya tapi harus selesa.. jadi pilihan sheda semestinya kasut dari koleksi Vincci.

 

Mesti selalu korang  nampak Vincci bila pergi membeli belah kan? Nak tahu lebih tentang jenama Vincci? teruslah membaca sampai habis ya, sebab kali ini Sheda nak memperkenalkan gaya kasut Vincci yang terkini dan terbaru. Sesuai untuk hijabista atau wanita yang sering mahukan fesyen yang uptodate, kena tahu apa trend terbaru sekarang.

 

Korang tahu tak   (shoe trends) merupakan sesuatu yang memang wujud dalam dunia fesyen? Kalau tak tahu, tak apa sebab tak ramai yang ambil kisah sangat pasal nih, Jadi hari ini sheda akan ringkaskan untuk korang oke??

gaya kasut terkini vinci

HER COMFORT ZONE

Okay trend kasut yang pertama kita lihat koleksi basic atau kasut-kasut yang mesti dimiliki para wanita kerana design kasut ini mudah digayakan dan sangat selesa dipakai. Contohnya seperti wedges heels dan pumps heels. Kenapa wedges heels dan pumps heels sangat popular? Kerana rupanya yang cantik dan keselesaan. Wedges mempunyai  Okay tinggi tapi penuh seperti platform dan ini memberi lebih sokongan kepada tapak kaki. Pumps heels pula mempunyai platform di hadapan tapak kasut jadi senang untuk berjalan dan tak kekok memakainya.

kasut vinci METALLIC ELEMENTS

METALLIC ELEMENTS

Koleksi seterusnya mempunyai warna metalik mewah dan sangat sesuai untuk dipakai semasa anda mempunyai acara makan malam atau gala dan juga untuk majlis besaran seperti perkahwinan. Efek metalik sangat in trend sekarang kerana mempunyai ciri-ciri Hollywood glamour atau gaya unggul zaman ikonik. Sering berkait dengan acara mewah, warna metalik mencuri perhatian setiap orang dan anda akan tampil lebih yakin di mana sahaja anda berada.

vinci EDGY SANDALS

EDGY SANDALS

Yang terakhir sekali, shoe trend kasut sandal yang edgy. Selalunya, kalau tengok sandal mesti rupa reka bentuk macam biasa sahaja kan? Tapi sandal Vincci lebih banyak pilihan warna dan stail. Edgy sandals seperti ini boleh dipakai untuk kelihatan lebih trendy di mana jua anda berada. Tak kira la bila pergi membeli belah atau pergi ke pantai, boleh la tampil lebih santai tapi bergaya. Tambah lagi kasut jenis ini memang selesa untuk dipakai setiap masa.

Cantik kan? Semua kasut wanita koleksi terkini dari Vinci memang menarik rambang mata sheda tengok,  Nak pergi Dinner? Dating? Atau Meeting?? Pilih je dan match kan dengan baju korang.. ya. yang penting bila korang pakai kasut Vinci Korang akan rasa lebih confident..lebih cantik dan lebih bersemangat macam sheda hihihi bak kata Marilyn monroe

kasut wanita terkini

Haaa Suka tak kasut Vincci? Sheda rasa nak borong semua tau huhu!!  jadi jangan tunggu lama-lama.

Singgah dan beli kasut Vincci  korang sekarang!!!! =)

Incoming search terms:

3 thoughts on “Vincci Kasut Wanita Terkini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge