Syurga Shopping Online ezbuy.my

Syurga Shopping Online EZBUY.MY

Syurga Shopping Online ezbuy.my  | Assalamulaikum korang suka Shopping tak?? nak shopping tapi malas nak keluar?? nak beli barang-barang yang murah tapi berkualiti?? Malas nak bersesak-sesak cari parking sana sini, kini  syurga shopping hanya  di hujung jari, just tekan pilih dan bayar lepas tu tunggu je barang sampai ke depan pintu rumah korang sambil scroll FB hehe.

Kat mane nak shopping tuh ??  Jawapannya ezbuy.my  One-Stop Shopping Online Platform Shopping Online Paling Rare masa kini..

Yang menariknya korang boleh beli barang dari import dari China Taiwan dan USA  dengan nilai ringgit Malaysia sahaja, dan tak payah nak convert duit usd bagai.. tak payah susah-susah nak terbang naik Flight.

barang-barang yang diorang jual jauh lebih murah dan unik yang penting kualiti terjamin, terutamanya gadget dan barang-barang keperluan rumah  Lain-lain barang  pun ada sampai rambang mata nak pilih…

  • Women’s Clothing
  • Men’s Clothing
  • Toys, Mother & Kids
  • Shoes, Bags & Accessories
  • Home & Garden
  • Beauty & Health
  • Sports & Outdoors
  • Office & Stationery
  • Automotives
  • Mobiles & Tablets

Cara-cara nak shopping Mudah di ezbuy.my

Oke Jom  Sheda Ajar Cara-cara Dan Step mudah nak shopping Online  di ezbuy.my

  1. Mula-mula  Pegi Dekat www.ezbuy.my

Kalau belum Ada Akaun di ezbuy boleh tekan register dulu isi maklumat detail  lepas tu terus login

cara login ezbuy.my

 

  1. Cari Produk atau barang yang korang nak, dah Jumpa tekan untuk Preview oke

cara shopping ezbuy.my

 

  1. Pilih warna Dan kuantiti Dah pasti Tekan ADD TO CHART

cara shopping di ezbuy.my

  1. Kemudian tengok pada sebelah kanan akan keluar list shopping chart kita.. contoh kite pilih beberapa barang sekali gus atau satu je tak kisahlah dah pasti nak beli tekan Check OUT

cara nak checkout ezbuy.my

 

  1. Dia akan keluar dekat sini pulak untuk pilih cara Penghataran (shopping Fee) maklumlah barangan memang dari luar malaysia jadi kalau nak cepat sampai mahal sedikit harganya pilih la yang paling lambat untuk caj yang lebih murah. Tips: (jangan beli barang yang urgent nak pakai)

cara nak checkout ezbuy.my

  1. Untuk kali pertama shopping wajiblah isi alamat rumah korang atau tempat yang ada orang untuk ambil barang nanti.. kali pertama je next time alamat korang dah ada dalam simpanan diorang yecara isi alamat ezbuy.my
  2. Dah Siap isi alamat??? Kite pergi ke poses pembayaran cek betul2 kos Shipping Kos delivery dan total lepas tuh tekan PAY NOW dan ikot saja arahaN PEMBAYARAN TUH.. ONLINE BANKING PUN BOLEH SENANG KAN DONE

cara pembayaran ezbuy.my

Oke Berbalik pada harga Shipping tadi mungkin ada yang terkejut beruk kenapa mahal sangat?? Mestilah sebab shopping dari oversea kan jadi harga tuh mestilah berlipat ganda…tapi Jangan risau kalau korang betul-betul suka shopping dengan Ezbuy.my korang boleh terus daftar  ezbuy prime membership. Apa tuh??? Dengan pendafataran ini harga shipping akan berubah menjadi RM 8.80 sahaja untuk semua jenis item bestkan??? Pendaftarannya pula hanya Rm 188 setahun sangat berbaloi… cepat-cepat sebab sekarang ada promosi Register for Prime Trial. Korang boleh klik sini untuk mendaftar https://goo.gl/7eXgQs.

Ezbuy prime membership

Ada  lagi berita baik untuk korang pembaca-pembaca entry nih korang boleh shopping dengan Potongan harga Sebanyak 15% off shipping fee with code – ezfriend15 

ezbuy.my

 

Tak cukup dengan itu kalau korang daftar untuk kali pertama shopping dengan ezbuy.my korang boleh dapat lagi 15% Voucher potongan harga

ezbuy signout

 

So apa lagi?? Dah penat shedab  membebel  Jom kita sama-sama shopping di ezbuy.my korang tak perlu naik kapal terbang untuk bershopping di Oversea lagi.. TQ ezbuy.my

Incoming search terms:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge