Tempahan Header Design Blog Anum Abdullah

Tempahan Header Design Tempahan Header Design Blog Anum Abdullah

As’salamualaikum |  2 hari lepas Sheda berjaya siapkan satu  lagi Tempahan Header dari Blogger Anum Abdullah, Si comel nih nak header yang simple bertemakan warna turquoise, Di sebabkan si comel nih masih muda remaja sheda pilih tema design pun  yang berjiwa remaja jugak!!

 

Anum jugak Mintak sheda buatkan background pada sidebar dia dan  trasparentkan template header, jadi inilah hasilnyaaa!!

 

Tempahan Header design Anum Addullah

Preview Blog Here: Blog Anum

taraa comel kan Simple But Nice je..

Jadi Kalau korang Nak tempah header saja pun boleh,  nak tempah ape pun boleh.. dengan langkah mudah   cuma perlu Contact sheda cepat-cepat.. melalui emel ataupun wassap Bak kata orang putih

Firstcome, first served hehehe <3

#shedaucudesign #shedaucudotcom #headerdesign

4 thoughts on “Tempahan Header Design Blog Anum Abdullah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge